Nieuwe iPhone app van GetGlue

Nu de fusie met Viggle niet doorgaat brengt GetGlue een nieuwe iPhone app uit met daarin een aantal features die al in de iPad versie zaten en de Promoted Entries zoals die voor het eerst voorbij kwamen tijdens de Super Bowl.

Belangrijkste wijzigingen in de app zijn de integratie van de feeds van vrienden en programma’s, een update van de The Guide die nu gepersonaliseerd is en o.a. ook live updates van sportwedstrijden biedt naast informatie over films in de bioscoop en optredens e.d. in theaters.

Daarnaast is het nog makkelijker om te chatten met vrienden tijdens en/of over programma’s. Dit is nu ook mogelijk met mensen die niet op GetGlue zitten omdat het nu ook mogelijk is rechtstreeks vanuit de app te chatten met je Facebook vrienden. Ook als die geen GetGlue hebben.

Adverteerders kunnen nu ook terecht op de iPhone met de Promoted Entries. Deze manier van pluggen van allerlei soorten van content boven in een feed is de variant van GetGlue op de promoted tweet van Twitter en een van de manieren waarop het bedrijf geld probeert te verdienen.

Comments are closed.